Levensloop

Clinique Notre-Dame Hermalle (CHC) neemt deel aan “Levensloop – Visé”

In België vonden de eerste “Levenslopen” plaats in 2011 op initiatief van de Stichting tegen Kanker. Het principe is eenvoudig: 24 uur lang lossen gesponsorde teams elkaar af om een parcours al wandelend of lopend af te leggen volgens de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Die aflossing staat symbool voor de strijd die patiënten en hun naasten voortdurend leveren tegen de ziekte.

In juni 2014 werd de eerste editie van “Levensloop” georganiseerd in Visé. De Clinique Notre-Dame Hermalle nam via haar dagkliniek deel aan dit weekend op de atletiekpiste van Visé.

Sindsdien zet de Clinique Notre-Dame Hermalle zich in om fondsen te werven en organiseert het ziekenhuis allerlei activiteiten in de loop van het jaar, zoals familiewandelingen, zumbalessen, toneelavonden, spaghettiavonden, verkoop van chocolade-eitjes, wafelverkoop … en recent werd ook een kalender voor 2018 gemaakt ten voordele van opsporing van borstkanker.

In 2020 zal de Clinique Notre-Dame Hermalle voor de zevende opeenvolgende keer deelnemen aan de “Levensloop – Visé”.

CHC neemt ook deel aan de “Levensloop – Liège” via de Clinique Saint-Joseph (Luik), en aan de “Levensloop – Verviers” via de Clinique Sainte-Elisabeth (Heusy).

sluiten
Gezant Fout Sturen

Partners